Vágólapra másolva!
A pénteki Németország-Magyarország labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt a német válogatott is megtartotta első sajtótájékoztatóját, amelyen Joshua Kimmich dicsérte a mieinket.

A Bayern München 27 éves középpályásának szavai egyértelműen arról túnoskodnak, hogy a világsztárokkal megpakolt német csapat egyáltalán nem számít könnyű mérkőzésre a mieink ellen a lipcsei Red Bull Arénában.

és aztán persze ki is kellene használni azokat" - mondta a német bajnok Bayern München klasszisa.

Joshua Kimmich (6) nem felejtette el, hogy milyen nehéz volt számukra az 1-1-re végződ udapesti mérkőzés Fotó: Koncz Márton - Origo

Kimmich a két csapat júniusi budapesti mérkőzésére is élénken emlékszik:

- mondta a játékos, aki azóta talán már értesült róla, hogy Lipcsébe mintegy 2000 magyar szurkoló kíséri el Szalai Ádámékat. A németországi mérkőzés fontos szurkolói információit ebben a cikkünkben találják meg.

A magyar válogatott, amelyik négy forduló után 7 ponttal vezeti a Nemzetek Ligája A osztályának 3. csoportját, az utolsó két fordulóban előbb szeptember 23-án (20.45-től) Lipcsében lép pályára a németek ellen, majd három nappal később, azaz szeptember 26-án (ugyancsak 20.45-től) az Európa-bajnoki címvédő olaszokat fogadja a Puskás Arénában.