Vágólapra másolva!
Azt még nem tudni, hogy mikor, de a 15 éves Ethan Mbappé esetleg együtt futballozhat a Paris SG-ben világbajnok bátyjával, Kylian Mbappével.

Szokásos jó formájában futballozott a BL-rajt során a franciák világbajnoka, Kylian Mbappé, aki a Paris SG színeiben kedd este két gólt szerzett a Juventus elleni hazai csoportrangadón, és mondhatni, egymaga verte az olaszokat. Az összecsapás amúgy 2-1-s párizsi sikerrel zárult.

Ugyanakkor az U19-esek BL-találkozóján debütált a PSG-ben egy másik Mbappé, mégpedig a 15 éves Ethan.

A tinédzser a 71. percben csereként szállt be, akkor, amikor a francia fiatalok már 5-1-re vezettek. Az ügyes, bátyjánál néhány centivel alacsonyabb srác támadó középpályást játszik, de szívesen visszajár védekezni is - írja a Bors.

Az utóbbi négy év során főleg a PSG-akadémián csillogtatta tudását.

Ma már azt mondják a hozzáértők, van olyan ügyes, mint Kylian. Az sem kizárt, hogy hamarosan együtt futballozhatnak a PSG-ben.

Technikai felkészültsége, pompás passzai okán máris kedvelik a francia drukkerek. Olvassa a játékot, labdáinak szeme van, és sokan láthatták a francia U16-os nemzeti válogatottban, hiszen ott máris remekelt.

Ethan Mbappé persze fújja a kötelezőt, úgy véli, a katari vb-n Franciaország megvédi első helyét, így a bátyja másodszor is világelső lehet.