Megalázta a Manchester City sztárját a Liverpool legendás focistája

Wolverhampton Wanderers v Manchester City - Premier League EPL Season 2020-1 Soccer Saturday 17th September 2022 Wolverhampton Wanderers vs Manchester City Premier League Horizontal FOOTBALL
Jack Grealish of Manchester City during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at Molineux, Wolverhampton on Saturday 17th September 2022. (Photo by Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool legendás futballistája, Graeme Souness nem tartja nagy játékosnak a Manchester City rekordigazolását, Jack Grealish-t, és szerinte az angol válogatott futballista nem fejlődött eleget, mióta elhagyta az Aston Villát.

A 27 éves futballista tavaly nyáron 100 millió fontért igazolt az Aston Villától a Manchester City-hez, de egyelőre nem nyújtja azt a teljesítményt, amit vártak tőle.

A Liverpool egykori kiválósága, a skót Graeme Souness kemény kritikával illette Grealish-t, szerinte az angol válogatott szélső egyáltalán nem kiemelkedő játékos.

"Jack Grealish egy jó futballista, de az én szememben egyáltalán nem nagy játékos. Az Aston Villában ellene szabálytalankodtak legtöbbször a Premier League-ben.

- mondta el a véléményét Grealish-ről egy beszélgetős műsorban Souness.

tette hozzá a Liverpool egykori klasszisa.

A City sztárját a csapat világklasszis középpályása, Kevin De Bruyne a védelmébe vette, miszerint igazságtalanok a vele szemben megfogalmazott kritikák, és a vezetőedző, Pep Guardiola is többször kiállt gyakran bírált játékosa mellett.

Forrás