Vágólapra másolva!
A Ferencváros több mint 80 percet emberhátrányban futballozva 3-2-re legyőzte hazai pályán a török Trabzonspor együttesét az Európa-liga csoportküzdelmeinek csütörtöki nyitófordulójában. A találkozó után a játékosok értékelték a látottakat.

"Jól kezdtük a meccset, a piros lap viszont átírta a meccset. De emberhátrányban is veszélyesek voltunk, eredményesek tudtunk lenni. Készültünk arra, hogy lesz helyünk, a mozgásokat gyakoroltuk. Az ellenfél a kiállítás után kicsit félvállról vette a meccset, de a kontráink nagyon veszélyesek voltak. Már a Fehérvár ellen is nagyon jól megértettük egymást Besiccsel.

Most már nem csak élvezni akartuk a meccset, hanem az elmúlt három évből tanulva szerettünk volna eredményesek is lenni.

A szurkolók is nagyon sokat segítettek, főleg nagyon kellett, mert emberhátrányban voltunk. Az egész csapat fegyelmezetten játszott" - árulta el Vécsei Bálint az M4 Sport kamerái előtt.

Takmac két gólt szerzett a Trabzonspor ellen Fotó: Koncz Márton - Origo

"Micsoda szurkolás volt. Hihetetlen volt a Groupama Arénában játszani. Ha gólt lősz mindenki boldog, ha nem, tudod mi van. Megvan a három pont, örülünk.

Túlságosan sok tapasztalatunk van ehhez, nem csak az a célunk, hogy védekezzünk. Önbizalommá kell fordítani a tapasztalatot. Maradjunk a következő meccsnél, nyugodtnak kell maradnunk. A gólok meghatározóak, a fontos, hogy a csapatom nyerjen. Én akkor is boldog vagyok ha nem szerzek gólt, de a csapat nyer" - mondta a két gólt szerző Tokmac Nguen a kamerák előtt.

"Hosszú idő kellett, míg újra formába lendülök. De ez most nem rólam szól, hanem a csapatról. Nem lepett meg, hogy nyerni tudtunk. Reméljük, ebben a szezonban minden összeáll. Figyeltünk az edzői utasításokra,

- árulta el Muhamed Besic a meccs után az M4 Sportnak.

Sztanyiszlav Csercseszov együttese jövő csütörtökön a francia AS Monaco otthonában lép pályára.