Vágólapra másolva!
Szalai Ádám szerdán bejelentette, hogy a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzések után többé nem szerepel a magyar válogatottban. Korábbi csapattársa, a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs a közösségi médiában vett búcsút a csatártól.

A Debrecen csapatkapitánya érzelmes üzenetben vett megható búcsút az Instagramon Szalai Ádámtól - vette észre az nso.hu.

(volt hogy örömünkben, volt hogy a szobába zárkózva), de úgy értettük egymást az első perctől a pályán és pályán kívül, hogy nem kellett beszélnünk egymással, csak összenézni. Nem véletlen, hogy neked adtam a legtöbb gólpasszom!

Dzsudzsák Balázs érzelmes üzenetben búcsúzott el Szalai Ádámtól Fotó: Polyák Attila - Origo

"Büszke vagyok Rád, mert olyan erős személyiséggel és mentalitással rendelkezel, amivel kevesen születnek, és motorja vagy azonnal egy csapatnak, kávézásnak vagy akár egy bulinak is! Soha senkivel nem tudtam annyiszor összeveszni, legyen szó bármilyen fogadásról, játékról vagy versenyről, mint veled. Mindent tudunk egymásról, ezért voltam nyugodt, amikor Kapitány lettél, mert tudtam, ez lesz a Te utolsó nagy újjászületésed, és lásd, szenvedéllyel és igazi Harcosként egy újabb álmod érted el.

Köszi mindent TesiiMesiii, nagyon fog hiányozni a meccs utáni összenézés, tervezés" - írta Dzsudzsák, aki egy búcsúmeccs keretében minden bizonnyal vissza fog térni a nemzeti csapatba, így egyedüli csúcstartó lehet a válogatottbeli szerepléseket illetően.