Két gólja után zokogott a pályán a Tottenham sztárigazolása - videó

Tottenham Hotspur v Olympique Marseille: Group D - UEFA Champions League UEFA Champion League Tottenham Hotspur Marseille Tottenham Hotspur Stadium London Britain 07 September 2022 Horizontal
Tottenham Hotspur's Richarlison celebrates his goal with Tottenham Hotspur manager Antonio Conte during the UEFA Champion League soccer match between Tottenham Hotspur and Marseille at Tottenham Hotspur Stadium in London, Britain, 07 September 2022. (Photo by Action Foto Sport/NurPhoto) (Photo by Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspur a nyáron igazolt Richarlison két góljával győzte le az Olympique Marseille csapatát a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A brazil támadó a meccs után nem tudta visszatartani a könnyeit.

Az Evertontól 60 millió fontért szerződtetett Richarlison két fejesgóljával győzte le a londoni csapat a francia együttest. A brazil sztár családja és néhány barátja a helyszínen nézték meg a mérkőzést, a 25 éves támadó pedig a lefújást követően odament hozzájuk, majd zokogni kezdett a meghatódottságtól, ugyanis élete első BL-meccsén két góllal debütált.

nyilatkozta a meccs után a Spurs vezetőedzője, Antonio Conte.

"Ezek nekem fontos szavak voltak. Mondtam is neki, hogy emlékszem arra, amit akkor mondtál, és ez most a te estéd, megérdemled a sikert. Élvezd a pillanatot és hozd ki mindig a legjobbat magadból.

tette hozzá az olasz tréner.

A Tottenham a D csoportban szerepel a BL-ben, a Marseille mellett a Sporting Lisszabon és az Európa-liga-címvédő Frankfurt az ellenfelei.

Tabella

Helyezés Csapat LM GY V D Gól GK Pont Forma
1.
Internazionale 6 3 0 3 8-5 3 12
GY
GY
GY
D
D
2.
Real Sociedad 6 3 0 3 7-2 5 12
GY
GY
GY
D
D
3.
Salzburg 6 1 4 1 4-8 -4 4
V
V
V
D
V
4.
Benfica 6 1 4 1 7-11 -4 4
V
V
V
D
GY