A spanyol csapat elnöke rátámadt a válogatott focista ügynökére

SD Huesca v Rayo Vallecano - La Liga SD Huesca Rayo Vallecano La Liga Raul de Tomas
Raul de Tomas celebrates goal with teammates during the match between SD Huesca against Rayo Vallecano at Alcoraz Stadium in Huesca, Spain on September 14, 2018. (Photo by Jose Breton/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Rayo Vallecano elnöke, Raúl Martín Presa megtámadta korábbi játékosa, Raúl de Tomás képviselőit az átigazolási időszak hajrájában, amikor a spanyol támadó megvételéről tárgyaltak.

De Tomás a Real Madrid neveltje, és korábban egy szezont már kölcsönben eltöltött a városi rivális Rayo csapatában. A 27 esztendős csatár azóta megfordult a Benficában és az Espanyolban is, a barcelonaiakkal a 2020-21-es idényben a másodosztály gólkirálya is lett, és a spanyol válogatott keretébe is bekerült.

Nem véletlen tehát, hogy a Rayo Vallecano elnöke, Raúl Martín Presa szerette volna visszaszerezni korábbi játékosát, a megbeszélés azonban nem volt sikeres.

Csütörtökön délelőtt a futballista képviselője, ügyvédje és a madridi klub elnöke találkozóján az indulatok annyira elfajultak, hogy Presa rátámadt a focista képviselőjére, aki könnyebben megsérült.

Az eset után a többiek kihívták a rendőröket, akik erőszakos cselekmények nyomait azonosították a helyszínen. Sajtóhírek szerint az áldozat a kórházi vizsgálatok eredményeinek kézhez kapása után azt tervezi, hogy feljelenti a Rayo elnökét.