Az év legnevetségesebb színészkedését mutatta be a United korábbi focistája - videó

Los Angeles Galaxy, Javier Hernandez
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JULY 08: Javier Hernández #14 of Los Angeles Galaxy during play against the Los Angeles FC in the first half at Banc of California Stadium on July 08, 2022 in Los Angeles, California. Ronald Martinez/Getty Images/AFP (Photo by RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata egy hajrában szerzett góllal mentett pontot a Toronto FC otthonában, ám nem csak a drámai végjáték miatt volt emlékezetes a meccs, ugyanis a Manchester United korábbi sztárja, Javier Hernández kis túlzással minden idők legnevetségesebb színészkedését mutatta be.

A mérkőzésen Douglas Costa szerzett vezetést a vendégeknek, aztán a fordulás után előbb egyenlített a Toronto, majd a Juventus korábbi sztárja, Federico Bernardeschi büntetőjével fordítani is tudott a 81. percben. A Barcelonától nyáron szerződtetett Riqui Puig végül a 89. percben egy fantasztikus góllal állította be a 2-2-es végeredményt.

Azonban nem csupán Puig bombája volt az egyetlen emlékezetes momentum a meccsen. A Los Angeles-i együttes csapatkapitánya, Javier Hernández kisebb összetűzésbe került az amerikai válogatott rutinos középpályásával, Michael Bradley-vel. Emiatt két torontói játékos, Richie Laryea és Chris Mavinga is odament, hogy lenyugtassák a mexikói támadót, aki viszont őrjöngeni kezdett és egészen röhejes színészi teljesítménnyel földhöz vágta magát. A Manchester United egykori támadója kissé túlreagálta a dolgot, de az biztos, hogy nem lehet nevetés nélkül megállni a produkcióját.