Vágólapra másolva!
Minden idők egyik leggyorsabb kiállítását hozta össze a török Antalyaspor japán játékosa, Shoya Nakajima az Adana Demirspor elleni bajnokin, ugyanis a másodfélidőben csereként beállt játékos mindössze 10 másodperccel később piros lapot kapott.

A 19-szeres japán válogatott középpályás idén nyáron igazolt a Portotól a török élvonalba, ám két meccs alatt eddig kevesebb, mint tíz percet töltött a pályán. Az Adana Demirspor elleni meccsen csereként állt be az 59. percben, de tíz másodperccel a beállása után egy elkésett szerelés miatt szinte azonnal mehetett is zuhanyozni. A bíró ugyan először csak sárga lapot adott a 28 éves focistának, ám a videóbírózás után felül bírálta a döntését és pirost adott.

A családja egészen Japánból utazott Törökországba, hogy a lelátóról nézhessék Nakajimát, ám a reakciókból arra lehet következtetni, hogy maguk sem hitték el, hogy ennyire rövid ideig fogják látni a pályán. A kamera felvételein látható, amint a játékos édesanyja elsírja magát, míg a család többi tagja döbbent arccal figyeli a történteket.