Vágólapra másolva!
Rég nem látott szégyen érheti Cristiano Ronaldót, a Manchester United portugál sztárját, aki a hírek szerint eligazolna a klubtól, ugyanis sajtóhírek szerint a klub vezetőedzője, Erik Ten Hag egyelőre nem számít az ötszörös aranylabdás klasszisra stabil kezdőjátékosként.

A 37 éves portugál sztár jövője továbbra is kétséges a Manchester Unitednél. Ugyan vasárnap pályára lépett a Vörös Ördögök utolsó felkészülési meccsén a Rayo Vallecanó ellen, de a mérkőzés második félidejére már nem jött ki a pályára, ráadásul még a találkozó lefújása előtt elhagyta a stadiont. Ronaldónak égető szüksége volt a játékpercekre, hiszen kihagyta csapata szezon előtti turnéját, ám a The Sun értesülései szerint az egy félidőnyi játék nem elegendő ahhoz, hogy Ten Hag vasárnap a kezdőbe jelölje őt a Brighton elleni első bajnoki mérkőzésen.

Ronaldo mindössze egy félidőt kapott a MU utolsó félkészülési meccsén Forrás: AFP/Nigel Roddis

A holland tréner a MU felkészülési túrnéján a Jadon Sancho, Anthony Martial, Marcus Rashford alkotta támadótriót preferálta, amely jól helyt állt Thaiföldön és Ausztiráliában, így könnyen lehet, hogy a szezon elején Ronaldo akkor is csak a kispadon fog kezdeni, ha időközben formába lendül.

Ronaldóval legutóbb márciusban történt hasonló a Unitednél, amikor Ralf Rangnick egy kisebb sérülés miatt kihagyta a keretből a Manchester City ellen 4-1-re elveszített városi rangadón, amit a portugál sztár igencsak zokon vett.