Vágólapra másolva!
Az ausztrál rögbisztár, Michael Lichaa kis híján életét vesztette, miután szexuális aktus közben kapta rajta menyasszonyát korábbi csapattársával.

A Canterbury-Bankstown Bulldogs csapatának játékosát pénteken felmentették a bíróságon családon belüli erőszak vádja alól, miután korábbi menyasszonya, Kara Childerhouse nem volt hajlandó vallomást tenni ellene.

A 29 éves rögbijátékos a bíróságon árulta el, hogy rajta kapta menyasszonyát, aki egy korábbi csapattárásával, Adam Elliottal szexelt a kertjükben. Lichaa elmondása szerint alkoholos befolyásoltság alatt állt és sokkos állapotba került a látványtól, dühöngeni kezdett. Idegesen beviharzott a házba, majd a bejárati ajtó üveges ablakát ököllel beütötte. A hírek szerint Lichaa 2,5 liter vért veszített, kis híján belehalt a súlyos sérüléseibe.

Michael Lichaa és Kara Childerhouse Forrás: Kara Childerhouse /Facebook

Az aggódó szomszédok arról számoltak be a rendőrségnek, hogy egy férfi azt üvölti, hogy „meg foglak ölni". Ezt követően családon belüli erőszakkal vádolták meg a játékost, mert a félrelépett nő azt állította, hogy bántalmazta őt.

– mondta Lichaa pénteken a bíróságon.

Kara Childerhouse nem vett részt a tárgyaláson, annak ellenére, hogy beidézték, így a vallomását, amit korábban tett, kizárták.