Szuperhősnek tartják az Olaszországba visszatérő sztárfocistát - fotó

AC Milan v Cagliari Calcio - Serie A Milan Milano Calciatore Calcio Italia Serie A Soccer Soccer Team Competition Serie A Match Serie A 2021-22 Italian Soccer League AC Milan Full Length One Person Stadio Giuseppe Meazza Giuseppe Cottini/NurPhoto Kevin St
Kevin Strootman of Cagliari Calcio gestures during the Serie A match between AC Milan and Cagliari Calcio at Stadio Giuseppe Meazza on August 29, 2021 in Milan, Italy. (Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto) (Photo by GIUSEPPE COTTINI / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz másodosztályban szereplő Genoa labdarúgócsapata kölcsönvette az Olympique Marseille holland válogatott futballistáját, Kevin Strootmant.

A 32 éves középpályás az előző szezon végén a Serie A-ból a másodosztályba kieső csapathoz igazolt, a klubban korábban 2021-ben már futballozott kölcsönben.

Az előző szezonban a szintén olasz Cagliarinak adta kölcsön a 46-szoros holland válogatott Strootmant a Marseille, ahol térdsérülései miatt csak 11 meccsen tudott pályára lépni.

Az Utrecht, a PSV Eindhoven és az AS Roma korábbi játékosát régi-új csapatában hatalmas lelkesedéssel várják, a közösségi médiában szuperhősként ábrázolják,

és abban bíznak, hogy segítségével a Genoa hamar visszajut az élvonalba.