Kiderült, mikor kezdhet edzeni a súlyosan megsérült magyar válogatott focista

Magyar válogatott, labdarúgás
Holman Dávid legutóbb 2019 novemberében játszott a magyar válogatottban
Vágólapra másolva!
Novemberben már csatlakozna a Slovan Bratislava labdarúgócsapatának edzéseihez Holman Dávid, aki keresztszalagszakadását követő műtéte után reményei szerint a hétvégén már elkezdhet kocogni.

A 29 éves futballista kedden a közmédiának azt mondta, több mint egy évvel ezelőtt a bal lábában szakadt el a keresztszalag, s a mostanihoz hasonlóan azzal a sérüléssel is Bécsben műtötték.

"A bal lábam tökéletes állapotban van, ezért ezúttal sem volt kérdés, hogy ugyanott hajtják majd végre az operációt.

- jelentette ki Holman, aki augusztus elején sérült meg súlyosan.

Holman Dávid legutóbb 2019 novemberében játszott a magyar válogatottban Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Az ötszörös válogatott középpályás elárulta, mentális szempontból nehezen viselte, hogy alig több mint egy év alatt két keresztszalagszakadást is át kellett élnie, sőt, még a visszavonuláson is elgondolkodott, de mint mondta, a kisfia nagy motivációt adott számára a folytatáshoz.

Holman elmondta, nyáron lejár a szerződése a Slovannál, de "komoly céljai" vannak, és abban bízik, hogy az egészségi állapota is lehetővé teszi majd ezeknek az elérését.

- nyilatkozta, és hozzátette: a szlovák klubnál egyelőre mindenki bízik benne, és mellette állnak a felépülése során.

A Slovan idényének eddigi szakaszáról Holman úgy vélekedett, a bajnokságban minden jól alakult a számukra - hét forduló után ötpontos előnnyel állnak a tabella élén -, és a bajnoki cím megvédése mindenképpen a céljaik között szerepel. A Konferencia-liga csoportkörét illetően a középpályás azt monda, a nemzetközi mezőnyben ezen a szinten már nehéz előre jósolni, de a csapat minden tagja nagyon motivált, és abban bíznak, hogy messzire juthatnak a sorozatban.