Erik ten Hag együtt bűnhődött játékosaival a Liverpool elleni győzelem előtt

SPO Horizontal
Manchester United's Dutch head coach Erik ten Hag reacts during the football friendly match between Atletico Madrid and Manchester United at the Ullevaal stadium in Olso, Norway, on July 30, 2022. (Photo by Stian Lysberg Solum / NTB / AFP) / Norway OUT
Vágólapra másolva!
Erik ten Hag a Brentford elleni, második fordulóban elszenvedett 4-0-s vereség másnapján futtatta meg a Manchester United játékosait.

Az angol sztárcsapat edzője 13,9 kilométeres futást írt elő a játékosoknak a megalázó vereség másnapjára. Pontosan annyit, mint amennyivel a Brentford focistái többet futottak a manchesterieknél azon a meccsen.

Erik ten Hag alaposan megfuttatta a csapatát Forrás: AFP/Stian Lysberg Solum / NTB/Stian Lysberg Solum

A játékosok között nagy volt a felháborodás, mert eredetileg szabadnapjuk lett volna a meccs másnapján. Amikor kiderült, hogy Ten Hag is kiveszi a részét a büntetésből, csillapodtak a kedélyek, ugyanis az edző is lefutotta a távot a játékosaival.

Ten Hag állítólag teljesen kikészült a táv végére, ráadásul akkor éppen 33 fok volt Manchesterben. A játékosok szemében viszont hatalmasat nőtt az edző, aki velük együtt szenvedett. Talán ez is összekovácsolta a társaságot, aminek meg is lett az eredménye, hiszen 2-1-re nyert a United hétfő este az ősi rivális Liverpool ellen. A meccs után alig győzte dicsérni játékosai hozzáállását a holland edző.