A Manchester United edzőjének elege lett Cristiano Ronaldoból

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo (L) vies with Liverpool's English defender Joe Gomez during the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 22, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Liverpool elleni mérkőzés előtt hívta össze csapatát Erik ten Hag, a Manchester United vezetőedzője. A több mint kétórás beszélgetés végére az is kiderült, hogy a holland edzőnek elege van Cristiano Ronaldoból.

A holland szakember négy nappal a Liverpool elleni győztes mérkőzés előtt ült le a játékosokkal, akiket felszólított arra, hogy modjanak el mindent, ami bennük van. Ezen a beszélgetésen közölte Cristiano Ronaldóval és Harry Maguire-rel, hogy egyikük sem lesz kezdőjátékos a Liverpool elleni mérkőzésen.

Ronaldo ezen a beszélgetésen semmit sem reagált, meg sem szólalt.

De az mára biztossá vált, hogy a Manchester holland edzőjének elege lett a portugál sztár viselkedéséből. A mester úgy véli, hogy az állandó hisztéria aláássa a tekintélyét a többi játékos előtt.

Erik ten Hag azért is volt nagyon dühös Ronaldóra, mert a portugál focista korábban megígérte neki, hogy őszinte lesz hozzá és mindent elmond neki. Ez nem történt meg. Ugyanakkor a keret többi játékosa jelezte, hogy abban a hisztérikus légkörben, amit Ronaldo naponta teremt, képtelenség normálisan dolgozni.

A kétórás csapatgyűlésen a holland edző mindenkinek lehetőséget adott arra, hogy elmondja a véleményét az első két meccsen látottakról, amikor a Manchester előbb hazai pályán 2-1-re kapott ki a Brighton csapatától, majd pedig 4-0-s vereségbe szaladtak bele a Brentford otthonában.

Az Ajax egykori trénere arra figyelmeztette a játékosokat, hogy nem fogja hagyni azt, ha valaki szándékosan gyenge teljesítményt nyújt és ezzel aláássa az ő hírnevét.

Elmondta azt is, hogy nem véletlenül vonta meg a játékosok szabadnapját a Brentford elleni katasztrofális vereség másnapján. Ekkor történt meg az, hogy a futballistáknak csaknem 14 km-t kellett futniuk.

fejtegette a holland, akinek végül is igaza lett, mert csapata legyőzte Jürgen Klopp együttesét.

Most már csak az a kérdés, mi lesz Cristiano Ronaldo sorsa. Az idő halad, az óra ketyeg, az átigazolási időszak augusztus 31-én éjfélkor lezárul.

Forrás