Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Manchester United korábbi védője, Rio Ferdinand szerint Cristiano Ronaldo és a vezetőedző Erik ten Hag kapcsolata tovább romlott, miután a holland edző csak csereként számított a portugál szupersztárra a Liverpool és a Southampton elleni győztes meccseken.

A Vörös Ördögök egykori játékosa szerint Ronaldo szó szerint őrjöngeni fog legbelül, ha a holland edző továbbra sem számít rá a Manchester United kezdőjében - derült ki a Mirror oldaláról.

Erik ten Hag a Liverpool és a Southampton elleni találkozókon

inkább Marcus Rashfordot rakta a középcsatár posztra a kezdő tizenegyben, és Ronaldót csak később cserélte be a meccseken.

Elsőnek meglepetésnek hatott, hogy a 37 éves portugál klasszist kihagyta a holland edző a Liverpool ellen, de később mégis Ten Hagot igazolták az eredmények, mivel a csapat megszerezte az első győzelmét az angol bajnokságban.

Erik ten Hag épp eligazítja Ronaldót a pályára lépése előtt Forrás: AFP/Adrian Dennis

Rio Ferdinand szerint azonban távolról sincs minden rendben. A volt középhátvéd szerint Ronaldo haragszik a menedzserre.

- nyilatkozta Ferdinand.

- mondta el Ferdinand.

- árulta el Ferdinand.

- nyilatkozta Ferdinand.

A holland edző, Erik ten Hag szerint azonban a csapat eredményessége mindennél fontosabb, és olyan döntéseket kell hoznia, amely ezt a célt szolgálja.










Mindent egy helyen az Eb-ről