A kispadról zavarták vissza a focistát, aki nem értette, hogy milyen számot mutat fel a negyedik játékvezető

Reggina 1914 v Como 1907 - Serie B Soccer Reggina NurPhoto Reggina 1914 v Como 1907 Serie B Italian soccer Serie B match Stadio Oreste Granillo Parigini Vittorio como Reggio Calabria Valentina Giannettoni gol April Horizontal SPORT PHOTO
Parigini Vittorio como celebrates a gol 0-1 during the Italian soccer Serie B match Reggina 1914 vs Como 1907 on April 30, 2022 at the Stadio Oreste Granillo in Reggio Calabria, Italy (Photo by Valentina Giannettoni/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Valentina Giannettoni / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Mint arról beszámoltunk, áramszünet szakította félbe az olasz labdrúgó-bajnokság másodoszotályában (Serie B) rendezett Como-Brescia mérkőzést. Az incidens sokakat megzavart, de legjobban talán a hazaiak csatárát.

A találkozó az első félidő közepén szakadt félbe, miután a Santiago G. Sinigaglia Stadionban elment az áram.

Ezt követően még egy piros lap kiosztása miatt (a Como játékosa, Tommaso Arrigoni kapta) is állt a játék, így nem meglepő módon a játékvezető jócskán hosszabbított az első félidő végén. A negyedik játékvezető fel is mutatta a táblát, amin a 11-es szám szerepelt. A pályán ekkor még két 11-es számot viselő játékos is volt, akik közül a hazaiak csatára, Vittorio Parigini úgy gondolta, hogy az ő mezszámát mutatják fel egy perccel a kiállítás után. Ebben nem lett volna semmi meglepő, hiszen az emberhátrányba kerülő csapat rendszerint egy támadót "áldoz be" ilyen esetekben.

Parigini Vittorio nem igazán volt képben Forrás: NurPhoto via AFP/Valentina Giannettoni/LiveMedia/NurPhoto/Valentina Giannettoni

Csakhogy most szó sem volt erről, és a pályáról lebaktató, majd a kispadra lehuppanó Pariginit, úgy zavarta szinte vissza edzője a pályára. A meccset közvetítő DAZN csatornán hallani lehetett, hogy a csatárnak szólnak, hogy "a hosszabbítást jelezte, nem a cserét, menjél vissza". Parigini számára aztán a 62. percben valóban véget ért a mérkőzés, akkor már tényleg az ő mezszámát mutatták fel egy csere előtt.