Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint az Ajax Amsterdam elfogadta a Manchester United 100 millió eurós ajánlatát a brazil válogatott Antonyért.

A 22 éves támadó az előző szezonban 33 meccsen 12 gólt lőtt és 10 gólpasszt adott az amszterdami csapatban. A brazil játékos a minap adott interjút az átigazolási ügyekben jól értesült Fabrizio Romanónak, és elmondta, hogy februárban jelezte az Ajax vezetőinek, hogy távozni szeretne, a klub azonban eddig minden érte érkezett ajánlatot visszautasított.

Antony az Ajax történetének legdrágábban eladott játékosa lesz Forrás: AFP/Maurice Van Steen

A brazil támadó a hét elején sztrájkba kezdett, ugyanis az Ajax visszautasította a Manchester United 75 millió fontos ajánlatát. Az angol klub aztán egy újabb 100 milliós ajánlattal állt elő, amit állítólag már a holland klub is elfogadott, így a kilencszeres brazil válogatott támadó minden bizonnyal a Manchester United játékosa lesz - vasárnap már keretben sem volt az Utrecht elleni bajnokin.

Antony leigazolásával a Manchester Unitedé lesz a világ legdrágább szélsője, Harry Maguire személyében a világ legdrágább védője, és a már távozott Paul Pogbát is idevéve a világ legdrágább középpályása is, a klub mégsem tudott egyetlen trófeát sem nyerni az elmúlt öt évben, pedig 765 millió fontot költött átigazolásokra, ami 2017 óta világviszonylatban is a legtöbb.