Beérte az amerikai túrán lévő csapatát a Barcelona vezetőedzője

Xavi Hernandez, New FC Barcelona's Coach NurPhoto General news November 8 2021 8th November 2021 FC Barcelona Camp Nou Horizontal
Former football player Xavi Hernandez is presented as the new coach of FC Barcelona at the Camp Nou stadium on November 8, 2021, in Barcelona, Catalonia, Spain. (Photo by Albert Llop/NurPhoto) (Photo by Albert Llop / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Négynapos késéssel a vezetőedző Xavi Hernández is csatlakozott az amerikai túrán lévő Barcelona labdarúgócsapatához.

A szakember szerdán késő este érkezett meg Miamiba, a katalán klub ennek apropóján közösségi oldalán egy fényképet közölt a mosolygós Xaviról.

A tréner adminisztratív problémák miatt nem tarthatott szombaton a katalán küldöttséggel, a közelmúltban még a katari al-Szadd játékosaként többször volt Iránban, ezért az Egyesült Államokba történő beutazásához külön engedélyre volt szüksége.

Xavi Hernandez és a Barcelona most már egy helyen Forrás: NurPhoto via AFP/Albert Llop/NurPhoto/Albert Llop

Xavi így nem lehetett ott kedden a túra első felkészülési mérkőzésen, amelyen együttese 6-0-ra legyőzte David Beckham alakulatát, az Inter Miamit. Az amerikai csapatban pályára lépett az argentin Gonzalo Higuaín, valamint az elnök és résztulajdonos Beckham másodszülött fia, a 19 éves Romeo is.
Az FC Barcelona a turné második állomásán szombaton Las Vegasban játszik barátságos összecsapást, ellenfele a Real Madrid lesz, három nappal később pedig Dallasban találkozik a Juventusszal.