Wayne Rooney megmentené a Manchester United évek óta mellőzött sztárját

Horizontal
Manchester United's Wayne Rooney waves to fans as teammate Phil Jones looks on at the end of a training session a day before the 2016 International Champions Cup football match between Manchester City and Manchester United, in Beijing on July 24, 2016. (Photo by GREG BAKER / AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő DC United vezetőedzője, Wayne Rooney az amerikai csapathoz vinné korábbi manchesteri klubtársát, Phil Jonest.

A legendás angol focista a washingtoni DC United vezetőedzőjeként tért vissza az MLS-be ezen a nyáron, játékosként 2018 és 2020 között futballozott a klubban. Rooney szeretné megerősíteni a csapat keretét és több, korábbi klubtársát is megkereste már ezügyben.

A legfrissebb hírek szerint az évek óta mellőzött Phil Jonest is szeretné elhozni a Manchester Unitedtől, akit annak idején óriási tehetségnek tartottak, de megfeneklett a pályafutása, sokat volt sérült és gyakran vált a szurkolók célpontjává gyengébb teljesítménye miatt.

Rooney szeretné megmenteni a még mindig csak 30 éves védő pályafutását, azzal, hogy fontos szerepet kínál neki a DC United csapatában.

A manchesteri legenda egy gólerős csatárt is szeretne igazolni, erre a posztra a Barcelona és az Atlético Madrid korábbi világsztárját, Luis Suárezt szemelte ki.