Őrület Los Angelesben: így fogadták Gareth Bale-t a csapattársak és a szurkolók - videó

Los Angeles Galaxy v Los Angeles Football Club GettyImageRank3 soccer major league soccer Horizontal SPORT
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JULY 08: Gareth Bale of Los Angeles FC waves to fans before a game against the Los Angeles Galaxy in the first half at Banc of California Stadium on July 08, 2022 in Los Angeles, California. Ronald Martinez/Getty Images/AFP (Photo by RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madriddal ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Gareth Bale megérkezett új klubjához, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles FC-hez. A walesi sztárjátékost óriási lelkesedéssel fogadták a szurkolók, és új csapattársai is rendhagyó módon köszöntötték.

A Realtól távozó Gareth Bale egy éves szerződést kötött a Los Angeles-i futballklubbal, de opciós joggal 18 hónappal meghosszabbítható a kontraktusa.

A walesi sztár már megérkezett az Egyesült Államokba, és ugyan pályára még nem lépett, de a helyszínen drukkolt új csapatának a Los Angeles Galaxy elleni városi rangadón, amelyet 3-2-re meg is nyert a hazai együttes.

A stadionban a szurkolók kitörő örömmel fogadták a 32 éves klasszist, aki a meccs után a pályán ünnepelte meg a győzelmet új csapattársai társaságában.

Nem Bale az egyetlen európai sztár, akit idén nyáron szerződtetett a Los Angeles FC, ugyanis az olasz válogatottal tavaly Eb-győztes Giorgio Chiellinit is megszerezte a csapat a Juventustól.