Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Miután a Manchester United tavasszal nem kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába, és csak az Európa-ligában indulhat, ezért a csapat sztárja, Cristiano Ronaldo távozni szeretne. Azonban a sztárklubok hallani sem akarnak róla.

Az elmúlt napokban

a Chelsea és a Bayern München is felmerült a kérők között az ötszörös aranylabdás sztár kapcsán, azonban úgy tűnik, végül mindkét csapat "kiszállt bizniszből".

Habár a Chelsea tulajdonosa, Todd Boehly nagy rajongója Ronaldónak, és örömmel látná őt a Stamford Bridge-en, ám a csapat edzője, Thomas Tuchel már nem annyira lelkesedik az ötletért - írja a Bors.

Az Express szerint már Bayern München vezetői is meggondolták magukat, túl drágának tartják a portugált. A Paris Saint-Germain is felmerült, Ronaldo a francia csapatban együtt játszhatna az elmúlt 15 év másik nagy klasszisával, Lionel Messivel, de

a PSG részéről azt üzenték, köszönik, számukra túl öreg, túl hisztis, és cserébe még drága is a játékos.

Cristiano Ronaldo távozni akar Manchesterből Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Sajtóhírek szerint a Napoli bukkant fel új esélyként, az olaszok élénken figyelik Ronaldo helyzetét.

A nápolyi alakulat a Bajnokok Ligájában fog szerepelni, és ajánlatot tenne a manchesterieknek az elvágyódó sztárért. Egy másik olasz csapat, az AS Roma szintén az érdeklődők között van, a fővárosiak mestere, José Mourinho korábban a Real Madridnál együtt dolgozott, Ronaldóval, és sajtóhírek szerint örömmel látná őt együttese soraiban.

Azt azonban nem tudni, hogy Ronaldo hajlandó lenne-e újra dolgozni Mourinhóval, mivel Madridban meglehetősen viharos volt a kapcsolatuk, többször is összetűzésbe kerültek. Ronaldo korábbi portugál klubja,

a Sporting is lehetséges választás lehetne, hiszen a világsztárt érzelmi szálak fűzik a lisszaboni klubhoz. Itt azonban a játékos bérigénye hiúsíthatja meg az átigazolást.

Közben a Manchester United menedzsere, Erik ten Hag hangsúlyozta, Ronaldo nem eladó - függetlenül attól, hogy távozna vagy sem.

Mindent egy helyen az Eb-ről