Vágólapra másolva!
A Ferencváros a Groupama Arénában 2-1-re kikapott a Slovan Bratislavától, így a pozsonyi visszavágón hátrányból kell kiharcolnia a továbbjutást. A meccs után a csapat kapusa, Dibusz Dénes értékelte a történteket.

"A játék képével nem volt gond az utolsó negyed óráig, és még akkor is ott is voltak a lehetőségek, a kapufa a legvégén. Sajnos elvesztette a stabilitását a csapat.

kezdte értékelését az M4 Sportnak Dibusz Dénes.

Kontrákkal és zárt védekezéssel lehetett volna nyerni. Óriási csalódást okoztunk a szurkolóknak, de a visszavágón mindent megteszünk, hogy fordítsunk" - tette hozzá a Fradi kapusa.

Dibusz Dénes (középen) szerint képesek nyerni idegenben is Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Öt védővel játszottak, így jobban le tudták zárni a területeket. Fontos volt, hogy szélessségben járassuk a labdát, és voltak jó beadásaink. A gólunkat szép összjáték előzte meg, de aztán zártan és jól védekeztek a szlovákok. Kioltották az erősségünket" - fejtette ki a részleteket Dibusz.

A Ferencváros egy hét múlva, július 27-én Pozsonyban játssza a visszavágót a Slovan ellen, így idegenben kell kiharcolnia a továbbjutást a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába.