Vágólapra másolva!
Cserbenhagyásos gázolásban meghalt Carter Payne, a Michigan Egyetem férfi labdarúgó-csapatának egykori tagja, aki korábban megfordult az FC Barcelona utánpótláscsapatában is.

A 21 éves Payne az arizonai Casa Grandéban található Barcelona Residency akadémián játszott, mielőtt 2019-ben Wolverines csapatába igazolt.

Payne jelenlegi klubja, a Tormenta FC közleményben erősítette meg, hogy a 21 éves védő belehalt a sérüléseibe, amelyeket akkor szenvedett, amikor elütötte egy autó, miközben ő egy elektromos robogót vezetett. A jelentés szerint a gázolást elkövető sofőr elhagyta a helyszínt, míg Payne-t egy közeli kórházba szállították, ahol később belehalt sérüléseibe.

A Michigan Egyetem férfi labdarúgócsapata ezt a közleményt adta ki: "Megrendülten erősítjük meg Carter Payne tragikus elvesztését. Gyászoljuk testvérünk, csapattársunk és rendkívüli diákunk elvesztését. Szívünket és szeretetünket nyújtjuk a családjának ezekben a rendkívül tragikus időkben".

A Barcelona Residency Academy Arizona a közösségi médiában reagált Payne halálhírére.

Carter egy rendkívüli testvér, csapattárs és sportoló volt, aki nagyon fog hiányozni. Szeretetünket és támogatásunkat küldjük Carter családjának és barátainak ezekben a rendkívül nehéz időkben".