Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő MTK Budapest a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta MOL Fehérvár FC Puskás-díjas támadóját, Zsóri Dánielt.

Bognár György, az MTK szakmai igazgatója a július 15-i, online szurkolói ankétján elmondta: a keretet egy további támadóval szeretné bővíteni. Sokat nem kellett várni az érkezőre, ugyanis a fővárosi csapat bejelentette, hogy hároméves szerződést kötött a Puskás-díjas Zsóri Dániellel.

A 2000-ben született, erdélyi származású csatár 2019 februárjában álomszerűen mutatkozott be az NB I-ben, hiszen a DVSC színeiben csereként beállva, a 94. percben ollózott győztes gólt a Ferencváros ellen. A találatért később megkapta az év legszebb góljáért járó FIFA Puskás-díjat, ám ekkor már a MOL Fehérvár játékosa volt.

A székesfehérváriaknál három év alatt ugyan csak öt élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, de közben más csapatokban is szerepelt. 2020 tavaszán kooperációs megállapodás keretein belül a Budaörsnél játszott, majd az egyaránt NB I-es Budafok és ZTE mezét is magára ölthette, így eddig kereken 50 NB I-es meccse van, ezeken pedig hét gólt lőtt.