Vágólapra másolva!
Először adott interjút a Ferencváros norvég válogatott csatára, Tokmac Nguen azóta, hogy aláírta új szerződését a magyar bajnokcsapattal. Elmondta, miért döntött úgy, hogy marad a zöld-fehéreknél.

"Rengeteg mindent kellett mérlegelnem, de a legfontosabb az volt, hogy jól érzem magam Magyarországon és a Ferencvárosban – mondta a Nemzeti Sportnak Tokmac Nguen, aki 2019 februárjában lépett pályára először a zöld-fehéreknél.

Szeretnek, tisztelnek, bíznak bennem."

Vagyis a Fradiban már 147 meccset lejátszó, és azokon 43 gólt szerző csatár nem titkolja, hogy a szívére hallgatott, amikor hosszabbított a 33-szoros magyar bajnokcsapattal.

Tokmac Nguen góljaira továbbra is számíthatnak a Fradi-drukkerek Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Sokan azt hiszik, ha egy klubból máshová igazolnak, ott biztosan minden jobb lesz.

a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében is megmutattuk magunkat, nem minden klub mondhatja el ezt magáról. Érzelmes srác vagyok, a szívemre hallgattam!"

Tokmac nem titkolja, hogy több konkrét ajnálata is volt, a legkitartóbbnak egy japán klub bizonyult, akik jelentős fizetéssel csábították a támadót, akinek választania kellett a karrier és a pénz között.

"Ők például nagyon szerettek volna, jó pénzt ajánlottak. Csakhogy...

A Bajnokok Ligájáról álmodom, újabb felejthetetlen mérkőzésekről. Mindenképpen Európában szerettem volna maradni."

Tokmac a spanyolországi nyaralásán hozta meg a döntést, amit először Kubatov Gábor klubelnökkel, majd Hajnal Tamás sportigazgatóval közölt.

Természetesen örültek, hogy maradok. Pedig az utolsó pillanatban jött még egy nagyon jó lehetőség, de addigra már szavamat adtam a Ferencvárosnak."

A teljes interjú a Nemzeti Sport Online-on olvasható.