Távozik a Manchester Unitedból a saját nevelésű angol válogatott középpályás

Horizontal
England's midfielder Jesse Lingard warms up ahead of play during the international friendly football match between England and Austria at the Riverside Stadium in Middlesbrough, north-east England on June 2, 2021. (Photo by Lindsey Parnaby / POOL / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A vörös ördögök saját oldalukon jelentették be, hogy megválnak Jesse Lingardtól. Az angol válogatott középpályás a manchesteriek klubjához tartozott már több, mint húsz esztendeje.

Lingardot az évek során öt különböző csapatnak is kölcsönadta a Manchester United, az angol rekordbajnok viszont 2015 és 2020 között alapemberként tekintett a 29 éves játékosra.

A 2020-21-es szezont a West Ham Unitednál töltötte, ahol 16 mérkőzésen kilenc találatig jutott, a legutóbbi idényben azonban ismét a vörös ördögök csapatát erősítette.

Jesse Lingard manchesteri mezben összesen 232 találkozón 35 gólt szerzett, július 1-jei hatállyal viszont már nem számít rá a klub. A Transfermarkt adatai szerint a középpályás piaci értéke 20 millió euró lenne.