Még New Yorkban is a magyar válogatott szenzációs győzelméről szólnak a hírek - kép

Anglia-Magyarország, mérkőzés, labdarúgás, nemzetek, ligája, foci, futball, meccs, Magyarország, Anglia, 2. félidő, VÉGE, ünnep
WOLVERHAMPTON, ENGLAND - JUNE 14: Hungary players celebrate winning the game at full time after the UEFA Nations League League A Group 3 match between England and Hungary at Molineux on June 14, 2022 in Wolverhampton, United Kingdom. (Photo by James Baylis - AMA/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Nem túlzás azt állítani, hogy kedden este világraszóló sikert ért el a magyar labdarúgó-válogatott, ha még New Yorkban is ez az egyik legfontosabb hír.

Kedden este Wolverhamptonban a magyar labdarúgó-válogatott Sallai Roland két, valamint Nagy Zsolt és Gazdag Dániel egy-egy góljával 4-0-s kiütéses vereséget mért az angol válogatottra a Nemzetek Ligájában. Az, hogy Európában felkapják a fejüket egy ilyen hírre, nem meglepő, de hogy az Egyesült Államokban is hullámokat verjen, az már valóban megmutatja, hogy mekkora tettet vitt véghez Marco Rossi csapata.

A világ talán legfontosabb városában, New Yorkban - ahol nem lehet azt mondani, hogy élnek-halnak az emberek a fociért -, annak is legforgalmasabb terén, a Time Square-en olvashatják a fényreklámok között az emberek, hogy "Magyarország 1928 óta a legnagyobb hazai vereséget mérte Angliára".

Ott virít a táblán feketén-fehéren Forrás: Origo

A képet az Euroliga-győztes Sopron Basket női kosárlabdacsapatának ügyvezető igazgatója, Török Zoltán készítette. Az angolok egyébként azon a 94 évvel ezelőtti meccsen Skóciától kaptak ki 5-1-re a Wembley-ben.