Vágólapra másolva!
Erling Haaland, a norvég labdarúgó-válogatott világsztárja a Svédország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés után azt állította, hogy ellenfele, Alexander Milosevic k*rvának nevezte őt és lábtöréssel fenyegetőzött a vasárnap este - írja a Daily Mail.

A skandináv rangadón is Haaland volt Norvégia kulcsembere, mivel az ő két góljának köszönhetően aratott 2-1-es győzelmet a solnai Friends Arénában.

A Manchester Cityhez nyáron 51 millió fontért átigazoló támadót a svéd Alexander Milosevic néhány keresetlen szóval illette a vasárnapi rangadón.

Erling Haalandot k*rvának nevezték, de a norvég támadó tagadta a vádakat... Forrás: NurPhoto via AFP/Reinaldo Ubilla/NurPhoto/Reinaldo Ubilla

Egyértelmű volt a Borussia Dortmund korábbi támadója a második gólja utáni reakciójából, hogy a 21 éves játékos tekintetével egyértelműen Milosevicet kereste, hogy gólörömével nemes bosszút álljon az őt szerinte inzultáló ellenfélen.

A meccs utáni incidensről Haaland így nyilatkozott a norvég TV2-nek:

- mondta a csatár.

Termzetesen Milosevicset is megkérdezték az esetről, aki a felvételek ellenére is tagadta, hogy ezek közül bármi is megtörtént volna.

"Elég képtelen vádakkal illetett, mert én nem beszélek norvégul, ő pedig nem beszél svédül, így nem tudom, hogyan kommunikáltunk volna. Nem beszélek angolul a pályán egy válogatott meccsen, ezért meglepő, hogy olyan szavakat ad a számba, amelyeket egyáltalán nem mondhattam" - magyarázta a svéd játékos.

A norvég válogatott két győzelemmel kezdte a Nemzetek Ligáját, amivel a B-divízió 4. csoportjának az első helyén áll. Az északiak a svédek mellett Szerbiát is legyőzték, így magabiztosan várhatják a június 9-i Szlovénia elleni találkozójukat.