Vágólapra másolva!
A következő szezonban is Brlázs István Gábor irányíthatja az NB II-es tagságát drámai körülmények között meghosszabbító Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó-csapatát.

A Békés megyei klubu minden kérdésben megegyezett a 46 éves szakemberrel, aki a továbbiakban is élvezi a többségi tulajdonos, valamint a klubvezetés bizalmát és támogatását, így a csapat előtt álló szezon felkészülési, bajnoki és MOL Magyar Kupa programjában is vezetőedzőként irányítja majd lila-fehér együttest, áll a klub közleményében.

Brlázs István Gábor képen ugyan a háttérben van (a bal szélen, bordó felsőben), a valóságban azonban főszerpet vállalt a csapat bennmaradásában Fotó: Koncz Márton - Origo

Brlázs István Gábor április közepén vette át Schindler Szabolcs helyét, és sikerrel tartotta bent a csapatot a másodosztályban, amelyik az utolsó fordulóban telt ház előtt nyerte meg a III. Kerületi TVE elleni, a kiesésről döntő csatát. A szakember másodszor ugrott be ilyen formában és mindkét alkalommal sikerrel teljesített, így a vezetőség számára is egyértelmű volt a további együttműködés lehetőségének megteremtése.