Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint Lipcsei Péter, a Ferencváros korábbi legendás játékosa lehet az OTP Bank Ligában szereplő Zalaegerszeg edzője.

Az NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szerdán jelentette be, hogy nyártól Dragóner Attila, a Fradi korábbi közönségkedvenc védője lesz a klub sportigazgatója, ez után kapott szárnyra a pletyka, hogy Dragónert követheti Zalaegerszegre jó barátja, az NB II-es Soroksárnál dolgozó Lipcsei Péter.

Dragóner Attila nyártól Zalaegerszegen folytatja Forrás: ztefc.hu

Lipcsei 2017 óta a Soroksár edzője, Dragóner pedig szintén öt éve dolgozik a Fradi fiókcsapataként szolgáló NB II-es gárdánál, így adná magát, ha két szakember Zalaegerszegen is egymás mellett dolgozna.

A Blikk információja szerint azonban korántsem biztos, hogy a páros Zalaegerszegen is összeáll. A Waltner Róbert márciusi távozása után ideiglenesen kinevezett Molnár Balázs utódja ráadásul nem biztos, hogy a magyar edzők közül kerül majd ki.

– mondta Blikknek egy, a klubhoz közel álló bennfentes.

Lipcsei Péter neve felmerült Zalaegerszegen Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Lipcsei Péter a lapnak elmondta, hogy az NB I-ből konkrét ajánlatot korábban csak az MTK-tól kapott, amely ősszel végül Márton Gábort nevezte ki. A korábbi válogatott játékos viszont megerősítette, hogy nem keresték Zalaegerszegről, de nyitott lenne a lehetőségre.

"Attilával jó a kapcsolatunk, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy az én nevem is felvetődik a jelöltek közt"

- mondta Lipcsei Péter, aki Fradi klubrekordereként 649 meccset játszott 33-szoros bajnokcsapatban.