Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd 2-1-re győzött vasárnap a végül bronzérmes Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában, így bennmaradt az élvonalban. A találkozó után a kiepseti csapat edzője, Nebojsa Vignjevics értékelte a látottakat. 

"Nagyon boldog vagyok, örülök neki, hogy sikerült bennmaradni, de annak már kevésbé örülök, hogy eddig kellett várni ennek a kiharcolására. A szurkolók támogatása ismét nagyon fontos volt, szeretném nekik megköszönni. Gratulálok a játékosoknak, hatalmas felszabadulást éltek most meg" - mondta Nebojsa Vignjevics az M4 Sport kamerája előtt. A Honvéd edzője hozzátette, hogy amikor megérkezett a csapathoz, akkor jöttek a sikerek, de a minőség hiányzott a csapatból, és nem csak a tudás, hanem a karakter szempontjából. Amikor teljes volt a csapat, akkor is voltak nehézségeik, de amikor hiányzók is voltak, akkor még nehezebb volt jól teljesíteni.

Nebojsa Vignjevics tudja, min kell változtatni a jövőben Fotó: Koncz Márton - Origo

"Igazából az volt a baj, hogy egy-egy meccsen jól játszottunk, de nem sikerült huzamosabb ideig jól teljesíteni. Most egyetlen névért, a Honvédért küzdött a csapat, ez volt a különbség a mai és a korábbi mérkőzések között. Értem a szurkolók elégedetlenségét, a Honvédnál sajnos akadtak gondok. Hiányzott a csapatból a kreativitás és a sebesség. Nehéz évek vabbaj a klub mögött. Látjuk, min kell változtatni, a legfontosabb a vér és a karakter. Ezekben kell változtatni" - tettr hozzá Vignjevics.