Vágólapra másolva!
Hiába rúgott öt gólt a bajnok Ferencváros a Zalaegerszegnek az NB I 31. fordulójának szerdai játéknapján, Sztanyiszlav Csercseszov nem tudott maradéktalanul elégedett lenni.

A már bajnok Ferencváros 3-0-s vezetés után a második félidő elején közelebb engedte a zalaiakat, akik éltek is a lehetőséggel és két góllal váratlanul szorossá tették a meccset. Így a mindig maximalista Csercseszov érthetően nem volt elégedett, még akkor sem, ha csapata végül azért magabiztosan nyerte a találkozót.

"Két teljesen különböző félidőt játszottunk. Agresszíven, kezdeményezően kezdtük a mérkőzést, sajnos ez a második félidőre alábbhagyott. Emiatt kaptuk a gólokat, és cserékkel bele kellett nyúlni a mérkőzésbe, mégpedig azért, hogy visszaszerezzük a játék feletti irányítást.

A szakember ugyanakkor elégedett volt a csupán negyedik élvonalbeli meccsét játszó fiatal Pászka Lóránddal, aki véleménye szerint kiváló edzésmunkájának köszönheti, hogy ilyen jól teljesít. De dicsérte Redzic Damirt is.

"Tisztában vagyok vele, ha egy játékos jól kezd a csapatban, arról szeretnek cikkezni az újságok, számomra azonban egyvalami fontos, hogy a csapat érdekében kamatoztassa a futballtudását. Úgyhogy Redzic Damirról is jókat mondhatok."