Van Persie ikonikus fejesgólját idézte az angol védő öngólja

focivb spanyolország hollandia csoportmérkőzés van persie
SALVADOR, BRAZIL - JUNE 13: Robin van Persie of the Netherlands scores the equalising goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group B match between Spain and Netherlands at Arena Fonte Nova on June 13, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by Ryan Pierse - FIFA/FIFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Egészen érdekes öngólt vétett a Rotherham védője, Michael Ihiekwe, amivel csapata csak 1-1es döntetlent ért el a Sunderland ellen.

Ihiekwe a 88. percben fejelt a saját kapujába, a Roterham ezzel pedig értékes pontokat veszített, akár még a másodosztályba való automatikus feljutás is veszélybe kerülhet. A Rotherham előnye így már csak egy pont az MK Dons előtt az utolsó kör előtt, a harmadik helyezett pedig rájátszást követően juthat csak fel.

A Sunderland egyébként a hetedik és a playoff-helye sem garantált az utolsó forduló előtt.

Visszatérve a meccsre, a Rotherham Ihiekwe góljával szerzett vezetést egy szögletet követően, majd az öngólt is ő vétette, szintén fejjel. A mozdulat kísértetiesen hasonlított arra a gólra, amit a holland Robin van Persie fejelt a spanyolok kapujába a brazíliai világbajnokságon, csak ő a jó kapuba tette.