Egyre közelebb a megegyezés a Manchester United leendő edzőjével

fbl Horizontal
Ajax's Dutch coach Erik Ten Hag gestures during the UEFA Champions League group C football match between Besiktas JK and AFC Ajax at Vodafone Park stadium in Istanbul on November 24, 2021. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
Szinte mindenben megegyezett már a Manchester United a klub következő menedzserével, a holland Erik ten Haggal, aki jelenleg az Ajax vezetőedzője.

Egybehangzó sajtóhírek szerint a Manchester United csapatánál a döntés Erik ten Hagra esett, így ő lesz majd Ralf Rangnick utódja a legendás angol klubnál. A United egyelőre ezt persze nem erősítette meg, hiszen a hollandnak még egy évig érvényes szerződése van az Ajaxnál.

Manchesterben több edzőt is meghallgattak már, de egyelőre úgy tűnik, Ten Hag lesz a befutó.

Erik Ten Hag még az Ajax vezetőedzője Forrás: AFP/Ozan Kose

Esélyes (volt) még a posztra a PSG jelenlegi edzője, az argentin Mauricio Pochettino is, aki a hollanddal ellentétben Premier League-tapasztalattal is rendelkezik, őt ajánlotta volna többek között Wayne Rooney is. Egy újabb indok lehet Ten Hag mellett, hogy az Ajax nagyjából másfél, a PSG 15 millió fontért engedné el jelenlegi edzőjét.

A jelöltek között volt még Julen Lopetegui, de ő maradni akar Sevillában, míg Luis Enrique a spanyol válogatottal a novemberi világbajnokságra készül.