A Fehérvár edzője boldog, hogy pontot szereztek az utolsó MTK ellen

BORIS, Michael
Budapest, 2022. április 10. Michael Boris fehérvári vezetőedző a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott MTK Budapest - MOL Fehérvár FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2022. április 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár FC szerencsés pontot szerzett az utolsó helyezett MTK otthonában. A fehérvári csapat emberhátrányban, Fiola Attila kiállítása után tudott 1-1-re menteni.

"Ha megnézzük az MTK helyzeteit, akkor ez egy szerencsés pont, örülök neki, ahogy annak is, hogy nem kaptunk ki két meccsen zsinórban. Emberhátrányban egy ilyen helyzetben örömteli dolog pontot szerezni. Nem játszottunk olyan gördülékenyen, mint az előző héten. Az MTK-nak minden meccs egy döntővel ér fel, átlagon felül teljesítettek, elégedettek lehetünk az egy ponttal" - mondta az M4 Sportnak a Vidi edzője, Michael Boris.

"Szinte mindenben jobbak voltunk, de kaptunk egy szerencsétlen gólt. Lezárhattuk volna a meccset, de szokás szerint nem tettük meg. A tempót, amit diktáltunk nem lehetett 90 percen át tartani, de voltak lehetőségeink a második félidőben is" - tette hozzá Márton Gábor, azt MTK edzője.