Neymar két góllal üzent az őt kritizáló újságírónak

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar reacts during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and LOSC Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, on October 29, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain brazil sztárja a Lorient elleni mérkőzésen két nagyszerű gólt lőtt, majd a közösségi médiában üzent annak az újságírónak, aki korábban szidta.

A PSG csatára a Lorient elleni francia bajnokin remekül játszott, Kylian Mbappé passzaiból két szép gólt is szerzett. A második találata különösen látványos volt, saját térfeléről indult meg a kapu felé, miután kiosztott egy kötényt, majd Mbappéval kényszerítőzött és okosan lőtt a hálóba.

Neymar két gólt lőtt a legutóbbi meccsén Forrás: AFP/Franck Fife

A goal.com megírta, hogy a meccs után Neymar a közösségi médiában üzent annak az újságírónak, aki korábban azzal vádolta meg, hogy a brazil sztár már az edzésekre is részegen jár.

írta Neymar az Instagram-történetében a második góljához.

A 30 éves klasszis sokat volt sérült ebben a szezonban, minden sorozatot figyelembe véve még csak 22 meccsen tudott pályára lépni klubjában.