Önző és túlértékelt sztároknak nevezte saját játékosait a Manchester United edzője

fbl Horizontal
Manchester United German Interim head coach Ralf Rangnick (L) speaks to Manchester United's Swedish striker Anthony Elanga at the end of the English Premier League football match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on April 2, 2022. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United jelenlegi vezetőedzője, Ralf Rangnick őszinte beszámolót küldött a csapatot érintő problémákról a klub leendő trénerének, Erik Ten Hagnak.

Az Ajaxot az angol sztárcsapat kedvéért elhagyó holland szakemberre nagy feladat vár a jövőben, hiszen a Manchester United jelenleg csak a hatodik helyen áll a Premier League-ben, így a következő szezonban minden bizonnyal nem indulhat a Bajnokok Ligájában.

Ralf Rangnick - aki a tavalyi év végén vette át a United irányítását, és a következő idénytől tanácsadói szerepkörben dolgozik tovább - a hírek szerint egy sokkoló dossziét adott át Erik Ten Hagnak, amelyben őszintén rávilágított a klub problémáira.

Ralf Rangnick szerint a MU játékosai önző és túlértékelt futballisták Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

A football365.com megírta, hogy a Daily Mirror értesülései szerint

Rangnick önzőnek, túlértékeltnek minősítette a játékosokat és a csapat keretét gyenge minőségűnek nyilvánította.

Állítólag a német szakembert megdöbbentette a professzionalizmus hiánya, és azt is elárulta utódjának, hogy a futballisták többször is kirívóan figyelmen kívül hagyták a taktikai utasításait.

Az RB Leipzig korábbi edzője azt is a tudtára adta Ten Hagnak, hogy több futballista sem United-szintű, és érdemes minél több fiatalt beépíteni a csapatba a jövőben.