David Beckham nyomdokaiba lép a Manchester City sztárfocistája

Jack Grealish
Manchester City's English midfielder Jack Grealish reacts as he attends a team training session at City Football Academy in Manchester, north west England on March 8, 2022, on the eve of their UEFA Champions League round of 16 second leg football match against Sporting Lisbon. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A tavaly nyáron minden idők legdrágább brit futballistájává váló Jack Grealish a hírek szerint a világhírű olasz divatmárka, a Gucci első hivatalos márkanagykövete lesz a futball világából.

A 26 éves szélső a Manchester City kedvéért 100 millió fontos átigazolási díj ellenében hagyta el az Aston Villát tavaly nyáron, és hamarosan a futballpályán kívül is elképesztő szerződést köthet. A talksport.com megírta, hogy

az angol válogatott támadó nemsokára a világhírű olasz divatcéggel írhat alá hatalmas összegről szóló megállapodást,

így a legendás David Beckham nyomdokaiba léphet, aki már játékos pályafutása idején számos világmárkának volt a reklámarca.

A Gucci részéről újszerű megközelítésnek hat ez a szerződés, mert a cég általában a film- és zeneiparból választ magának sztárokat, bár az elmúlt időszakban szélesítette érdeklődési körét, hogy a fiatalabb generáció tagjai körében is népszerű legyen.

Grealish nagy rajongója a divatnak, többször is Gucci termékeket viselt, amikor szabadidejében lencsevégre kapták a fotósok.