Élete legfájdalmasabb pillanatát élte át Mourinho a kispadon - videó

AS Roma v SBV Vitesse - UEFA Conference League Soccer Serie A SBV Vitesse calcio Italia Rome Netherlands AS Roma UEFA Conference League round Jose’ Mourinho manager 16 Second Leg match Stadio Olimpico Giuseppe Maffia 17 March Horizontal GYPSY FOOTBALL UEF
Jose’ Mourinho manager of AS Roma gestures during the UEFA Conference League round of 16 Second Leg match between AS Roma and SBV Vitesse at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 17 March 2022. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma vezetőedzője, José Mourinho a Sampdoria ellen 1-0-ra megnyert meccsen hevesen reklamált, és alaposan beverte a fejét a kispad tetejébe.

José Mourinho csapata az utóbbi időben egyre jobb formába lendül, minden sorozatot figyelembe véve már 9 mérkőzés óta nem talált legyőzőre. A Roma a Serie A 31. fordulójában a Sampdoria otthonában nyert 1-0-ra, ám a portugál edző számára ez egy "fájdalmas" győzelem volt.

Mourinho a meccsen az egyik játékvezetői döntéssel nem értett egyet, ezért karját széttárva felpattant a kispadról, de nem volt eléggé körültekintő, és alaposan beverte a fejét a tető sarkába.

A fejfájás mellett örömre is volt oka a kétszeres BL-győztes trénernek, mert csapata már az ötödik helyen áll a bajnokságban, és csak öt pont a hátránya a negyedik helyezett Juventusszal szemben.