Liverpoolban fejezheti be pályafutását Mohamed Szalah

Liverpool FC v Atletico Madrid: Group B - UEFA Champions League England soccer Liverpool FC Atletico Madrid Group B UEFA Mohamed Salah Full length One person UEFA Champions League group B match United Kingdom ball Anfield November Horizontal FOOTBALL CHAM
Szalah sokáig a csapat legjobban kereső játékosa volt
Vágólapra másolva!
Mohamed Szalah, az FC Liverpool labdarúgócsapatának egyiptomi támadója azt mondta, nem akar önző lenni és a szerződéséről beszélni, miközben az együttes több fronton is trófeákért harcol.

A gárda jelenleg második helyen áll az angol bajnokságban, a lemaradása mindössze egy pont az éllovas Manchester Cityvel szemben, amellyel vasárnap este csap össze, míg a Bajnokok Ligájában negyeddöntős úgy, hogy a Benfica otthonában aratott keddi 3-1-es siker után "fél lábbal" már a négy között érezheti magát. Emellett februárban megnyerte a Ligakupát, az FA Kupában pedig elődöntős, azaz akár négy trófeát is begyűjthet idén.

Szalah szerződése 2023 júniusáig érvényes a Liverpoolnál, az új megállapodásról hosszú ideje tárgyalnak a felek. A brit sajtó úgy tudja, a támadó hamarosan aláír, az új kontraktussal pedig pályafutása végéig a klubnál marad.

Arra akarok összpontosítani, ami a csapat előtt áll" - nyilatkozott a Sky Sportsnak az egyiptomi csatár.

Szalah klublegenda lesz, ha valóban aláír karrierje végéig Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Arra a kérdésre, hogy bízik-e a szerződése körüli tárgyalások mihamarabbi lezárásában, Szalah azt válaszolta: "Nem mondhatok sem nemet, sem igent. Korábban többször elmondtam már, mit szeretnék, de ahogy említettem, nem akarok ebbe mélyebben belemenni, mert ez egy nagyon érzékeny téma. A csapatnak győznie kell, én pedig nem akarok a hírekben szerepelni a szerződésemet taglalva. Csak a csapatra koncentrálok."

Szalah 2017-ben az AS Romától igazolt az Anfield Roadra, ahol azóta kulcsjátékos, több mint 150 gólt szerzett az együttes színeiben.