Vágólapra másolva!
Szerda este a Manchester City gól nélküli döntetlent ért el az Atlético Madrid otthonában, ám az első meccsen aratott sikerének köszönhetően összesítésben 1–0-val továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A madridi mérkőzés után a spanyol együttes vezetőedzője, Diego Simeone faképnél hagyta az újságírókat egy meglehetősen pimasz kérdés után.

A Premier League címvédője a Real Madriddal találkozik majd a BL-elődöntőjében, egy madridi újságíró pedig azt szerette volna megtudni Simeonétól, hogy esetleg tudna-e tanácsokkal szolgálni városi riválisának, hogy kiejtsék a Manchester Cityt.

– kérdezte a meccs utáni sajtótájékoztatón az újságíró.

Simeone nem csak a kiesés, de egy pimasz újságírói kérdés miatt is foghatta a fejét Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Ez a kérdés azonban olyannyira feldühítette az argentin mestert, hogy inkább ott is hagyta a sajtótájékoztatót. Azonban mielőtt elsétált volna, válaszul még annyit mondott:

"Nem, soha nem merészelnék ilyesmit tenni"

- jelentette ki bosszúsan Simeone.

A BL-elődöntőben a Liverpool a Villarreallal, míg a Manchester City a Real Madriddal találkozik, azaz spanyol-angol párharcok lesznek. Az első mérkőzéseket április 26-án és 27-én, míg a visszavágókat egy héttel később rendezik. A döntőre május 28-án, Párizsban kerül sor.