Vágólapra másolva!
Kilencvennégy éves korában meghalt a Vasas egykori legendás focistája, Raduly József, aki örökös tiszteletbeli elnöke volt a Vasasnak.

Raduly József az első angyalföldi bajnokcsapat tagja volt 1957 tavaszán. A Vasas kötelékében 133 bajnoki mérkőzésen szerepelt, a Népstadionban két gólt rúgott a bécsi Rapidnak a KK-döntőben (9-2), de a Real Madrid ellen is pályára lépett a Bajnokcsapatok Európa Kupája elődöntőjében. Raduly József pályafutása sikerekben bővelkedett: bajnokságot, Magyar Kupát, Közép-európai kupát nyert és BEK-elődöntőt játszott a Vasassal, sokáig ő volt a legidősebb magyar válogatott labdarúgó.

Az 1970-es években a Vasas serdülő, ifjúsági, majd tartalékcsapatának edzője és az első csapat pályaedzője volt, Papp László Budapest Sportdíjban részesült, a Vasas "Örökös bajnok" kitüntetést, Aranygyűrűt és Életműdíjat adományozott a klub legendás labdarúgójának, aki a Vasas SC örökös tiszteletbeli elnöke volt, az új stadionban szektort neveztek el róla.

A magyar válogatottban két meccsen szerepelhetett, 1955-ben, még Sebes Gusztáv kapitánysága idején. Pályára léphetett többek között Puskás, Hidegkuti, Buzánszky, Várhidi, Bozsik, Tichy, Czibor és Kocsis csapattársaiként.

Pályafutásának 1959-ben egy lábtörés vetett véget. Visszavonulása után kisebb alakulatoknál edzősködött, egyebek mellett a BKV Előre, a Csepel Autó, az Égszöv és a Szigetszentmiklós gárdáját irányította. Dolgozott a Vasas ifistáival, illetve az angyalföldiek legutóbbi bajnoki címe idején (1976/77) ő és Berendy Pál voltak Illovszky Rudolf segítői.