Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gyönyörű feleségét mutogatta Sergio Ramos - kép

fbl award celebrity ceremony Horizontal
Real madrid and Spain defender Sergio Ramos (R) arrives with his partner Pilar Rubio arrive for The Best FIFA Football Awards ceremony, on September 23, 2019 at Teatro alla Scala in Milan. (Photo by Tiziana FABI / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain focistája, Sergio Ramos március 30-án ünnepelte 36. születésnapját, melyet kedvesével, Pilar Rubióval töltött. A spanyol szépség természetesen a közösségi médiában is az elsők között köszöntötte a klasszis védőt.

Ramos nyáron szerződött a Paris Saint-Germain csapatához, ám a sorozatos sérülései miatt igazi rémálom eddig a szezonja. A világbajnok és kétszeres Európa-bajnok védő mindössze öt alkalommal lépett pályára az idényben, ebből pedig csupán két meccset játszott végig. Szerdán azonban mindez nem számított, ugyanis gyönyörű feleségével, Pilar Rubióval töltötte a születésnapját.

Sergio Ramost eddig kevés alkalommal lehetett látni a pályán PSG mezben Forrás: AFP/Franck Fife

A 44 éves spanyol riporter és televíziós műsorvezető az Instagram-oldalán osztott meg egy lapozható bejegyzést, amelyen a pár koktélokkal, pezsgővel és tortával ünnepelte a jeles napot.

– áll Rubio bejegyzésében.

A négyszeres BL-győztes Ramos ugyancsak a közösségi oldalán köszönte meg a rajongóknak a jókívánságokat és háláját fejezte ki, amiatt, hogy a családjával tölthette a születésnapját.

Egy újabb születésnap a családom társaságában. Nem is kívánhatnék ennél többet. Köszönöm mindenkinek a rengeteg szeretetet és a születésnapi jókívánságokat" – írta ramos.

Mindent egy helyen az Eb-ről