Bódog Tamás Bundesliga-csapatnál kapott állást

Bódog Tamás, a Honvéd vezetőedzője a labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában játszott Tiszaújváros - Budapest Honvéd mérkőzésen a tiszaújvárosi stadionban
Vágólapra másolva!
Bódog Tamás volt válogatott labdarúgó jelenleg a német élvonalbeli bajnokságban középcsapatnak számító Mainz játékosmegfigyelőjeként dolgozik.

Az 51 éves szakember - akit játékosként, majd edzőként 2001-től nyolc éven át foglalkoztatott a német klub - az M4 Sport Sporthíradójában csütörtökön azt mondta: miután csapatnélkülivé vált, hazaköltözött Mainzba a családjához, szabadidejében pedig próbálta fejleszteni magát. Kapcsolatrendszerét kihasználva mérkőzéseket és edzéseket látogatott, természetesen Mainzban is, ahol aztán felkérték: kapcsolódjon be a játékosmegfigyelők munkájába.

- mondta. Hozzátette: az U17-es Európa-bajnokság hónap végi elit csoportkörének hollandiai tornáján a házigazdák - valamint a korosztályos szlovák és görög együttes - mellett a magyar fiatalokat is feltérképezheti.

Bódog Tamás 2020 decemberében távozott Kispestről Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Bódog az elmúlt években a magyar élvonalban több együttest irányított (DVTK, Kisvárda, Budapest Honvéd), tavaly nyáron pedig lehetősége volt Cipruson munkát vállalni, ahová az Apollón élére kinevezett korábbi munkatársa, Alexander Zorniger hívta. Elárulta: családi okok miatt végül nem tartott kollégájával, aki jelenleg a tabella élén áll csapatával.