Ronaldo egy szál alsónadrágban hűtötte le magát - videó

Cristiano Ronaldo
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts to a missed chance during the English Premier League football match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in Manchester, north west England, on January 3, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Manchester United világklasszis támadója, Cristiano Ronaldo mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lehető legjobb formában legyen. A portugál sztár ennek érdekében a kötelező edzések mellett a szabadidejében is arra törekszik, hogy tökéletes állapotban legyen.

A Manchester United sztárfocistája az edzések mellett a regenerálódásra is kellően odafigyel. Ronaldo rendszeresen alkalmazza a hidegterápiát, amellyel az izmok regenerációja is felgyorsítható, valamint a mozgásszervi fájdalmak is megszüntethetőek. A portugál klasszis, aki szombaton ünnepli 37. születésnapját, legutóbb erről osztott meg egy videót az Instagramon.

A felvételt már közel 33 millióan látták, Ronaldo pedig már csak egy hajszálra van attól, hogy 400 millió követője legyen az Instagramon.