A magyar focista nem hiszi, hogy Marco Rossi behívja a válogatottba

Stieber Zoltán  Austria v Hungary - Group F: UEFA Euro 2016 European Championship during the UEFA EURO 2016 Group F  and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
BORDEAUX, FRANCE - JUNE 14: Zoltan Stieber of Hungary scores his team's second goal during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Stieber Zoltán télen az Újpest labdarúgócsapatától az MTK-hoz igazolt. A 26-szoros magyar válogatott középpályás a Digi Sport reggeli műsorában elmondta, miért hozta meg ezt a döntést, és a nemzeti csapatról is beszélt.

"A karrierem végén vagyok, és szerettem volna új impulzusokat" - indokolta klubváltását Stieber Zoltán. "Újpesten nem játszottam eleget. Márton Gábor személye is meghatározó volt, Polyák Balázs sportigazgatóval is beszéltem, és azt éreztem, hogy szükségük van rám.

árulta el a 33 éves labdarúgó.

Stieber eddig háromszor lépett pályára az MTK-ban, amellyel négy pontot szereztek a két első helyezett ellen, de így is a bajnoki tabella utolsó helyén állnak. "Az akkor listavezető Puskás ellen bravúr volt idegenben nyerni. A Fradi kiemelkedik az NB I-ből, így ellenük ikszelni is nagy dolog; viszont a riválisok is pont nyertek, úgyhogy nem lettünk előrébb, viszont most jön majd két fontos meccs a Debrecen és a Gyirmót ellen, amiket szeretnénk megnyerni" - értékelt a sárvári születésű futballista.

Stieber Zoltán fantasztikus gólt lőtt a 2016-os Eb-n Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

A 26-szoros válogatott szélső, aki a 2016-os Európa-bajnokságon gyönyörű gólt lőtt az osztrákoknak, a válogatottba való esetleges visszatéréséről is beszélt.

"Ha úgy adódna, szívesen játszanék még címeres mezben, de már nem az enyém a jövő.

De soha ne mondd, hogy soha!" - mondta Stieber Zoltán a jövőre vonatkozóan.

A teljes beszélgetés a linkre kattintva megtekinthető.