"Ez csak egy búcsú, nem pedig búcsú" - így köszönt el a Fradi-szurkolóktól Myrto Uzuni

Horizontal
Ferencvaros' Albanian forward Myrto Uzuni celebrates after scoring the equalising goal 1:1 during the UEFA Europa League Group G football match between Ferencvaros and Real Betis in Budapest, Hungary, on September 30, 2021. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
A téli átigazolási időszak utolsó napján vált hivatalossá, hogy a spanyol élvonalbeli Granadában folytatja pályafutását Myrto Uzuni, a Ferencváros labdarúgócsapatának albán válogatott támadója. A ferencvárosi közönségkedvenc nem feledkezett el a drukkerekről, és érzelmes üzentben vett búcsút.

"Szomorú nap a mai számomra, egy olyan városból és klubból indulok el, ahol úgy éreztem, mindenki szeret és értékel, a fradi szurkolók, a fradi munkatársai és a csapattársaim. Tudom, ezért az ingért mindig 101%-ot adok abból, ami bennem van. Köszönöm mindenkinek, aki a nevemet kiáltja, és támogat jó és rossz napokon. Együtt sikeresek voltunk, bajnokságot nyertünk, Bajnokok Ligába és Európa Ligába kvalifikáltunk, már csak a Magyar Kupa megszerzése hiányzik, de

biztos vagyok benne, hogy a későbbi pályafutásom során veletek vissza fogok térni. Csak azt tudom mondani, hogy a Fradi-szurkolók megnyerik a szívemet, és ígérem, ez csak egy búcsú, nem pedig búcsú.

Oroszlánod, Myrto Uzuni"

Myrto Uzuni a közösségi oldalán köszönt el a Ferencvár szurkolóitól Forrás: instagram.com/myrto_uzuni/