Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár FC a hajrában kapott gólokkal 3-2-re kapott ki a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A székesfehérvári együttes a másfél hete vezetőedzőnek kinevezett német Michael Boris irányításával sem tud pontot szerezni, vereségsorozata immár öt meccs óta tart. A meccs után Bognár György viccesen reagált a sikerre, míg Michael Boris érthető módon nehezen találta a szavakat az újabb kudarc után, viszont reagált arra is, hogy az ukrán légiósai az orosz-ukrán háború miatt nem léptek pályára. 

"Komolyan gondolkozom azon, hogy legközelebb az első öt percben kapjunk két gólt és akkor több időnk marad fordítani"

- mondta a Fehérvár legyőzése után az M4 Sportnak Bognár György, a Paks vezetőedzője.

Michael Boris, a MOL Fehérvár vezetőedzője értékelt.

„Három-kettes vereség után, pláne, hogy az utolsó percben vesztettük el a mérkőzést, nehéz összefoglalni a történteket.

Miután gyorsan 2-0-s előnybe kerültünk, illetve, ha a mérkőzés összképét nézzük, akkor az egy ponttal is elégedetlenek lettünk volna, úgyhogy, pont nélkül távozni még kellemetlenebb élmény. Ki kell kerülnünk ebből a vereségszériából, a játék már megvan ahhoz, hogy visszataláljunk a győztes útra. Az önbizalmat kell helyreállítani" - számolt be az nso.hu.

Michael Boris szomoró, hogy nem csak a focira kell koncentrálniuk Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár ukrán légiósai az orosz-ukrán háború miatt nem léptek pályára a Paks elleni bajnokin. A kialakult helyzettel kapcsolatban a következőket mondta a vezetőedző.

„A futball egy nagy család, ez nemcsak arról szól, hogy munkakapcsolatban állunk egymással. Barátságok alakulnak ki, egymásért küzdünk hétről hétre.

Ezeknek a játékosoknak a családjai a harcok által érintett területen élnek, ez az egész helyzet mindenkit sokkolt. Az öltözőben az összetartás, az egymásért való küzdelem érzete uralkodik, így ez a péntek este nem is csak a meccsről szólt.

A Paks két nyeretlenül megvívott összecsapás után győzött ismét, ezzel átvette a negyedik helyet a tabellán a Fehérvártól.