Percekig ünnepelték csapatukat a drukkerek a történelmi vereség után - videó

fbl Horizontal FOOTBALL SPORTS FAN STAND SUPPORTER'S SCARF CHAMPIONS LEAGUE
Sporting's supporters cheer before the start of the UEFA Champions League first round group C football match between Sporting CP and Besiktas JK at the Jose Alvalade stadium in Lisbon on November 3, 2021. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)
Vágólapra másolva!
A lisszaboni Sporting futballcsapata kedden este súlyos, 5-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Manchester Citytől a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A hazai szurkolók viselkedésén azonban ez egyáltalán nem látszott meg.

A lisszaboni zöld-fehérek ennél súlyosabb vereséget még soha nem szenvedtek hazai pályán az európai kupákban. A BL 2008-2009-es kiírásában jártak csak hasonlóan, amikor a Bayern München verte őket 5-0-ra a José Alvalade Stadionban, azzal a különbséggel, hogy akkor nem az első, hanem a második félidőben kaptak négy gólt.

A hazai szurkolók azonban, még, ha nyilván nem is örültek neki, hogy így elbánt kedvenceikkel a sorozat egyik legnagyobb esélyese, a kínos vereség után is kiálltak kedvenceik mellett, és a lefújás előtti és utáni percekben állva tapsolt az egész stadion a hazai csapatnak.